Sportovně - relaxační pobyt u moře na ostrově Krk | červen 2017

06.12.2016 13:46

Sportovně - relaxační pobyt u moře na ostrově Krk letos jenom s Klárou 

ve spolupráci s Prague International s.r.o., www.pragueinternational.cz
23. 6 - 2. 7. 2017

Pojeďte si odpočinout a zacvičit na ostrov Krk do střediska Omišalj, Depandance Marina**.

Vyhledávané dependance Marina a Primorka se nachází uprostřed zeleně na ostrově Krk, v městečku Omišalj. Kouzelné letovisko se nachází přímo na Omišaljským zálivem, jehož voda má díky množství minerálů pozitivní vliv při léčbě pohybového ústrojí, stejně tak pomáhá při alergiích a kožních onemocněních. Díky skvělým klimatickým podmínkám nabízí Omišalj spoustu slunných dnů během celého roku. Kromě tradičních obchůdků a restaurací nabízí Omišajl i malebné úzké uličky, romantická zákoutí či románský kostel Nanebevzetí Panny Marie, který je nejdůležitější památkou. Hlavní město ostrova Krk se nachází na západním pobřeží a je vzdálené zhruba půl hodin jízdy (cca 25 km). Taktéž se může pochlubit krásnou historickou částí s řadou památek, v tomto případě ochráněnou původními hradbami. Město Krk nabízí bohatou nabídku služeb a zábavy. Pro ochutnání místních specialit a mořských plodů doporučujeme navštívit jednu z řady restaurací podél pobřeží s pestrou nabídkou specialit a živou hudbou. Zhruba stejně vzdálené je i další město Rijeka (cca 26 km).

Pláže v Omišaljském zálivu jsou přírodní a disponují kamenitým, oblázkovým a místy i písečným povrchem. V některých případech je pláž rozšířena a zpevněna betonovou plošinou či prodloužena o travnaté plochy k opalování. Místní pláž Pejsa byla za své kvality a čistotu oceněna prestižní Modrou vlajkou. Pláž je vzdálena 100 m.

Cena dospělí a mladiství od 14 let: 7420 Kč.

Cena děti do 13,99 let: 5580 Kč.

Dítě do 6,99 let bez vlastní postele a jídla může platit pouze dopravu.

Cena za cvičení (platí se na místě): 

600 Kč (6x 90 min cvičební lekce + 2x 45 min cvičební lekce)

Cena zahrnuje:

-        dopravu klimatizovaným autobusem

-        snídaně a večeře formou bufetu

-        7x ubytování – dvoulůžkový pokoj nebo dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (každý pokoj má balkon a koupelnu s toaletou), ložní prádlo, ručníky, toaletní papír

-         pobytovou taxu

-        služby delegátek

-        pojištění CK proti úpadku.

 

Cena nezahrnuje: pojištění na cestu a pobyt.

Vybavení hotelu: recepce, restaurace, bar, disco club, kadeřnictví, masážní salon, obchod se suvenýry, parkoviště a wi-fi na recepci hotelu zdarma, výtah, terasa vhodná pro cvičení a tanec. Hotel nabízí možnost půjčení aut, skútrů, kol a lodí. K dispozic jsou také možnosti sportovního vyžití – tenisové kurty, stolní tenis, hřiště pro míčové hry, minigolf, potápění, na pláži je dětské hřiště s prolézačkami a restaurace, ve kterých se často pořádají hudební večery.

PŘIHLÁŠKA ZDE >> (vyplňte co nejdříve)

Platbu proveďte následujícím způsobem:

Převodem na č. účtu 47841 8473/0300 ČSOB, jako VS uveďte datum narození (např. 21041981 pro datum narození 21.4.1981) a do zprávy pro příjemce napište své jméno.

Záloha 2000 Kč je splatná do 28. 2. 2017, doplatek do 20. 3. 2017. 

Storno podmínky:

- do 28. 2. 2017 - bez poplatku

- 1. 3. - 20. 3. 2017 storno 2000 Kč

- 21. 3. - 31.3. 2017 storno 50% z celkové ceny zájezdu

- 1. 4. - 30. 4. 2017 storno 75% z celkové ceny zájezdu

- 1. 5. - 23. 6. 2017 storno 100% z celkové ceny zájezdu. 

Storno poplatky neplatíte v případě, že za sebe naleznete náhradníka (dospělá osoba za dospělou osobu, dítě za dítě, nebo dospělá osoba za dítě). Doporučujeme pojistit se na storno zájezdu.

Cvičení:

Začneme cvičit již v sobotu večer, poslední cvičení nás čeká v den odjezdu ráno. Můžete se těšit na aerobik, různé formy posilování, strečink, kruhový trénink, TRX, pilates, Nordic walking, kalanetiku, jógu a další druhy pohybu. V letošním roce nám nově přibude cvičení pro třetí generaci, zdravotní cvičení a cvičení pro zdravá záda, pro zájemce i lekce in-line bruslení.

Podrobný rozvrh cvičení vám ušijeme na míru na základě vyplněné přihlášky.

Vezměte s sebou věci na cvičení: karimatku, láhev na pití, sportovní obuv a oblečení. Kdo má vezme i overball, hole na Nordic walking, in-line brusle, případně TRX.

Více fotek z loňského pobytu u moře (cvičení s Klárou a Kristýnou) najdete na:

www.sportovnerelaxacniakce.rajce.idnes.cz.

 

Ostatní nabídky:

Doporučujeme lodní výlet do Crikvenice, kde je denně trh.

Další možnosti výletů upřesníme, výlety budou konány i při malém počtu zájemců.

 

Přesné pokyny k odjezdu a průběhu zájezdu vám zašleme 24. 5. 2017.

Kontakt:

Klára Malínková
724 049 664 | klarinkamal@seznam.cz
Kristýna Strakošová
775 682 975 | aktivnimatka@aktivnimatka.cz


Na společně strávené dny se těší Klára a Kristýna se těší někdy příště :)